آشپزی آسان برای پدرها: کوکو سیب زمینی
در این مجموعه از دستورات آشپزی قصد داریم طرز تهیه غذاهای ساده و آسان رو برای پدرهای عزیز فراهم و جمع آوری کنیم تا کمی از دغدغه هاشون کم بشه.
پدرانه ها؛ کوکو سیب زمینی از محبوب ترین غذاهای دم دستی ما ایرانی هاست. شکی نیست که کوکو سیب زمینی و کوکو سبزی معروف ترین کوکوهای آشپزی ایرانی هستند. اضافه کردن پیاز به مخلوط کوکو سیب زمینی اختیاری است و در اینجا از آن استفاده نکرده ایم. اگر تمایل داشته باشید میتوانید یک عدد پیاز کوچک را رنده کنید، آبش را بگیرید و آن را به مایه کوکو اضافه کنید.
برای یکدست و هم اندازه شدن کوکوهای سیب زمینی میتوانید از قالب کاتر گرد یا حتی قلبی و شکل های دیگر استفاده کنید. وقتی مایه کمی خودش را گرفت کاتر را با انبر از تابه بردارید و برای کوکوی بعدی استفاده کنید. بهتر است قبل از این کار داخل کاتر را چرب کنید.
مواد لازم برای کوکو سیب زمینی
فهرست مطالب
- سيب زمينی 4 عدد
- تخم مرغ 3 عدد
- پیاز 1 عدد (دلخواه)
- نمك و فلفل مقدار لازم
کوکوی سیب زمینی که خیلی هم سریع آماده میشود برای پیک نیک رفتن هم مناسب است. کوکوها را از قبل سرخ کنید و با نان، کمی سبزی خوردن و ماست همراه خود ببرید. تهیه کوکو سیب زمینی خیلی خیلی راحت است و قطعاً همه بلدش هستند. ولی خب همین غذای ساده هم به شکل های مختلفی میشود تهیه کرد. مثلاً میتوان سیب زمینی را خام رنده کرد و یا از قبل آن را آبپز کرد. در اینجا دستور کوکو سیب زمینی پخته را به صورت مرحله به مرحله خواهید دید.
طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته
مرحله اول:
سیب زمینی ها را تمیز بشویید و آب پز کنید. سپس پوست سیب زمینی ها را بگیرید و رنده کنید یا با گوشتکوب بکوبید تا له شود (در این مرحله میتوانید 1 عدد پیاز را نیز رنده کنید و آب آن را بگیرید و به سیب زمینی اضافه کنید.)
مرحله دوم:
سیب زمینی ها را داخل کاسه ای بریزید. تخم مرغ ها را بشکنید و به آن اضافه کنید. سپس با کمی نمک و فلفل خوب مخلوط کنید.
مرحله سوم:
در ماهیتابه روغن بریزید و حرارت را زیاد کنید تا روغن خوب داغ شود. با قاشق از مایه کوکو بردارید و داخل ماهیتابه بریزید و با قاشق روی ان را صاف کنید.
مرحله چهارم:
پس از اینکه یک طرف سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ و طلایی شود.
کوکو سیب زمینی سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافه اش گرفته شود. آن را همراه با نان، ماست و سبزی خوردن یا هر مخلفاتی که دوست دارید سرو کنید.
نکته ها :
– سیب زمینی ها باید کاملا پخته شوند سپس پوست آنها را بگیرید.
– معمولا در غذاهایی که از سیب زمینی استفاده میشود به خاطر خاصیت بالای جذب نمک ، نیاز به استفاده از نمک بیشتری میباشد.
– برای یک شکل شدن کوکوها میتوانید از قالب های فلزی (که شبیه به کاتر کوکی هستند) استفاده کنید.
همچنین بخوانید: آشپزی آسان برای پدرها: استانبولی پلو – دمی گوجه
منبع: ایران کوک
1 دیدگاه