سبک زندگی

آشپزی آسان برای پدرها: شیر برنج ساده خانگی

در این مجموعه از دستورات آشپزی قصد داریم طرز تهیه غذاهای ساده و آسان رو برای پدرهای عزیز فراهم و جمع آوری کنیم تا کمی از دغدغه هاشون کم بشه.

شیر برنج از غذاهای مقوی و ساده‌ای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کرده‌است. می‌توان آن را به عنوان صبحانه و دسر سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربت‌های خوشمزه‌ای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست می‌کنیم، می‌توانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزه‌تر کنیم.

پدرانه ها؛ این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه این غذا بسیار ساده است  و میزان شیرینی آن بسته به ذائقه‌تان می‌تواند متفاوت باشد.

مواد لازم برای تهیه شیربرنج
  • برنج نیم دان یک پیمانه
  • گلاب نصف پیمانه
  • شکریک و نیم پیمانه
  • شیر پرچرب یک لیتر
  • هل ساییده شده یک قاشق چای‌خوری
  • خامه فرادما دو قاشق غذاخوری
  • نمک نصف قاشق چای‌خوری
مرحله اول

شیر برنج از آن دسرهای خوشمزه‌‍ و مقوی‌ای است که می‌توانید در طعم‌های متفاوت آن را تهیه و نوش جان کنید. برای مثالشیربرنج توت فرنگی و شیر برنج دارچینی از آن دسرهای محبوب کودکان هستند که می‌توانید در خانه بپذید. شیر برنج را به صورت ساده نیز می‌توانید تهیه کنید اما باید برنج را از شب قبل خیس کنید. برنج را با ۲ پیمانه آب و نصف قاشق چای‌خوری نمک روی حرارت گذاشته و آنقدر بپزید تا برنج کاملا وا برود.

مفید است بخوانید:
آیا طاس ها و کم موها مردان موفق‌تری هستند؟
مرحله دوم

شیر را همراه خامه به برنج اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش آیند. بعد از به جوش آمدن مواد، شکر و پودر هل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در این مرحله مواد را کمی بچشید تا در صورت دلخواه، شکر بیشتری اضافه کنید.

مرحله سوم

حرارت را کم کرده و حدود یک ساعت صبر کنید تا شیربرنج کاملا جا بیفتد سپس گلاب را اضافه کنید. بعد از این که شیربرنج کاملا جا افتاد، شعله را خاموش کنید. غذا را تا زمانی که داغ داغ است، در ظرفی مناسب بریزید و روی آن را با مربا، پودر پسته و گل محمدی تزیین کنید. فواید شیربرنج برای کودکان را در کتاب کاله بخوانید. در ضمن اگر شیربرنج دوست دارید اما وقت یا حوصله‌ی تهیه‌ی آن را ندارید، از شیربرنج‌های کاله استفاده کنید!

چند نکته برای تهیه شیربرنج
  • حتما از برنج ایرانی و مرغوب استفاده کنید.
  • می‌توانید برای شیرین کردن شیر برنج از عسل استفاده کنید.
  • هنگام پخت مرتب مواد را هم بزنید تا شیربرنج ته نگیرد.
  • اگراین غذا را به عنوان دسر سرو می‌کنید، اجازه دهید آب آن کاملا بخار شود.
  • شیر برنج را می‌توانید پس از خنک شدن در یخچال قرار دهید تا سرد شود و سپس سرو کنید.
  • شیر برنج را تا دو روز می‌توانید در یخچال نگهداری کنید اما بهتر است هر چه سریع‌تر این دسر را مصرف کنید.

بخوانید: آشپزی آسان برای پدرها: پاستا سوسیس و قارچ

منبع: کاله

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا